VTL Photography

VTL Photography


Banner VTL Photography

Meer informatie

VTL Photography

VTL Photography team.

De website van VTL Photography bestaat sinds maart 2014. Het begon allemaal met de passie om dieren te fotograferen. Daarna werd dit uitgebreid naar bloggen over leuke uitjes, dieren, nieuws, vakanties en fotografie. In de afgelopen jaren zijn we vaak op pad geweest om te schrijven over speciale onderwerpen zoals; Orka Morgan, De tijgerdrieling in DierenPark Amersfoort, leuke exposities, De Yellow submarine, Body Worlds en Disneyland Parijs. Daarnaast worden er regelmatig ook blogs geplaatst over Dolfinarium Harderwijk. Deze en alle andere blogs zijn uiteraard terug te lezen op de website. Ook in de komende jaren hopen we nog vaak blogs te kunnen schrijven over leuke uitjes, dieren en mooie momenten die wij met onze lezers mogen delen.

Inmiddels is VTL Photography uitgegroeid tot veel meer en bestaat VTL Photography niet meer alleen uit blogs over leuke uitjes en dierenfoto’s. VTL Photography krijgt vaak leuke foto opdrachten en worden foto’s o.a. gebruikt door Dolfinarium, Boudewijn Seapark en de Fantasia Disney Facebook Club, en staan we elk jaar met een fotostudio op de Fantasia markt.

Omdat we het belangrijk vinden voor onze bezoekers dat de website en social media kanalen het zelfde blijven, hebben wij een nieuwe Facebookpagina aangemaakt en een nieuwe naam in het leven geroepen; VTL Memories. Op de VTL Memories pagina zullen we onze fotografie opdrachten delen. Ben je nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op de nieuwe Facebookpagina VTL Memories. Voor de website, en andere social media kanalen van VTL Photography zal er verder niets veranderen.

Heb je vragen over het gebruik van foto’s en/of teksten voor commerciële doeleinden, of wil je meer informatie over fotoshoots, neem dan contact met ons op via info@vtlphotography.com of vul het contact formulier in via de website. We doen ons best om z.s.m te reageren! Neem ook eens een kijkje op onze andere social media kanalen; Facebook, Twitter, Flickr en Instagram .

Wil je op de hoogte blijven? Vergeet dan niet de Facebookpagina van VTL Photography te volgen!

We hopen je gauw weer terug te zien bij VTL Photography. Veel lees en kijk plezier!

VTLPHOTOGRAPHY

3 Comments on “VTL Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: