VTL Photography

VTL Photography


Banner VTL Photography

Meer informatie

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Angela Wester – van ’t Land en ben de fotograaf en blogger achter deze site. Ik ben 32 jaar en getrouwd met Jody.

De website van VTL Photography bestaat sinds maart 2014. Het begon allemaal met de passie om dieren te fotograferen. Daarna werd dit uitgebreid naar bloggen over leuke uitjes, dieren, nieuws berichten, vakanties en fotografie. In de afgelopen jaren zijn we vaak op pad geweest om te schrijven over speciale onderwerpen zoals; Orka Morgan, De tijgerdrieling in DierenPark Amersfoort, leuke exposities, De Yellow submarine, Body Worlds en Disneyland Parijs. Daarnaast worden er regelmatig ook blogs geplaatst over Dolfinarium Harderwijk. Deze en alle andere blogs zijn uiteraard terug te lezen op de website. Ook in de komende jaren hopen we nog vaak blogs te kunnen schrijven over leuke uitjes, dieren en mooie momenten die wij met onze lezers mogen delen.

Inmiddels is VTL Photography uitgegroeid tot bedrijf en bestaat VTL Photography dus niet meer alleen uit blogs over leuke uitjes en dierenfoto’s. VTL Photography krijgt vaak leuke foto opdrachten en worden foto’s o.a. gebruikt door Dolfinarium, Boudewijn Seapark en de Fantasia Disney Facebook Club, en staan we elk jaar met een fotostudio op de Fantasia markt. Daarnaast geef ik ook fotocursussen in Dolfinarium Harderwijk (vanwege het coronavirus liggen deze fotocursussen helaas al een tijdje stil). Daarnaast kunnen er ook fotoshoots geboekt worden, en zijn we druk bezig met het bouwen van een fotostudio aan huis.

Ben je op zoek naar een gezellige fotograaf met oog voor details neem dan vrijblijvend contact met mij op. Naast fotoshoots is het ook mogelijk om posters, canvasdoeken en heel veel andere fotoproducten bij ons te bestellen! Heb je  vragen over fotoshoots, fotoproducten of over het gebruik van foto’s en/of teksten voor commerciële doeleinden, neem dan contact met ons op via info@vtlphotography.com of vul het contact formulier in via de website. We doen ons best om z.s.m te reageren! Neem ook eens een kijkje op onze andere social media kanalen; Facebook, Twitter, Flickr en Instagram .

Wil je op de hoogte blijven? Vergeet dan niet de Facebookpagina en Instagram pagina van VTL Photography te volgen!

We hopen je gauw weer terug te zien bij VTL Photography. Veel lees en kijk plezier!

 

VTL Photography

info@vtlphotography.com

K.V.K: 77628497

3 Comments on “VTL Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: