VTL Photography

 

Angela van 't LandEerst even voorstellen

Hallo, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! Laat ik mijzelf even voorstellen, ik ben Angela van ‘t Land de fotograaf en blogger achter deze site. Ik ben 29 jaar en gestart met deze blog omdat ik het erg leuk vind om mijn interesses en passies met anderen te delen.

Iedereen die mij kent weet dat ik erg blij word van leuke dagjes uit. Vrienden en familie vragen wel eens “wat doe je toch veel leuke dingen” “waar haal je die ideeën vandaan?” Om deze reden ben ik met mijn blog gestart om te laten zien hoeveel leuke uitjes wij hier in Nederland en omgeving wel niet hebben. Hopelijk geef ik mensen hiermee ideeën om zelf een leuk dagje uit te plannen. Jaarlijks bezoek ik veel dierentuinen en andere leuke uitjes waar ik over vertel in mijn blogs.  Buiten de dierenparken bezoek ik ook exposities, musea en pretparken.

Fotografie

Maar dat is niet alles, zoals de naam al aangeeft houdt ik mij ook bezig met fotografie. De liefde voor het fotograferen begon zeven jaar geleden in het Dolfinarium, ik wilde zo graag zelf mooie foto’s maken van de dolfijnen om er thuis ook nog van te kunnen genieten. Ik heb toen een spiegel-reflex camera gekocht en ben gewoon begonnen met foto’s maken en gaande weg heb ik een hoop geleerd over fotografie. Het duurde niet heel lang voor ik iedere maand minstens één of twee keer in een dierentuin was te vinden met mijn camera.

Naast dierentuin fotografie ben ik ook begonnen met portret fotografie en fotoshoots. Sinds kort vind je in de fotogalerij een album met portret foto’s. Hier kun je het eindresultaat bekijken van de verschillende fotografie opdrachten. Bruidsfotografie, een familie shoot, een romantische shoot, of een fotoshoot van je huisdier alles kan bij VTL Photography! Ben je op zoek naar een fotograaf? Stuur dan een bericht naar info@vtlphotography.com.

Behalve op mijn blog ben ik ook actief op: FacebookTwitter en Instagram neem gerust eens een kijkje. Voor vragen zijn we bereikbaar via info@vtlphotography.com, maar kunt kunt ook het contactformulier invullen. Ik zal proberen om zo snel mogelijk te reageren! En wil je overal van op de hoogte blijven? Vergeet dan niet de Facebookpagina van VTL Photography te volgen!

Ik hoop je gauw weer terug te zien op mijn blog, veel lees en kijk plezier !

 

VTLPHOTOGRAPHY

 

 

 

3 Comments on “VTL Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: