VTL Photography


Welkom bij VTL Photography! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Ik ben Angela Wester – van ’t Land en ben de fotograaf en blogger achter deze site. Ik ben 33 jaar en getrouwd met Jody. We hebben 3 katten: Smokey, Oreo & Figaro. En ben dol op lekker eten, en met name CHOCOLADE! Geef mij een chocolade reep en hij is meteen weg haha.

Hoe is VTL Photography ontstaan?
De website van VTL Photography bestaat sinds maart 2014. Het begon allemaal met de passie om dieren te fotograferen. Daarna werd dit uitgebreid naar bloggen over leuke uitjes, dieren, nieuws berichten, vakanties en fotografie. In de afgelopen jaren zijn we vaak op pad geweest om te schrijven over speciale onderwerpen zoals; Orka Morgan, De tijgerdrieling in DierenPark Amersfoort, leuke exposities, De Yellow submarine, Body Worlds en Disneyland Parijs. Daarnaast worden er regelmatig ook blogs geplaatst over Dolfinarium Harderwijk. Deze en alle andere blogs zijn uiteraard terug te lezen op de website. Ook in de komende jaren hopen we nog vaak blogs te kunnen schrijven over leuke uitjes, dieren en mooie momenten die wij met onze lezers mogen delen.

Inmiddels is VTL Photography uitgegroeid tot bedrijf en bestaat VTL Photography dus niet meer alleen uit blogs over leuke uitjes en dierenfoto’s. VTL Photography krijgt vaak leuke foto opdrachten en worden foto’s o.a. gebruikt door Dolfinarium, Boudewijn Seapark en de Fantasia Disney Facebook Club, en staan we elk jaar met een fotostudio op de Fantasia markt. Daarnaast geef ik ook fotocursussen in Dolfinarium Harderwijk (vanwege het coronavirus liggen deze fotocursussen helaas al een tijdje stil).
Sinds een jaar sta ik met VTL Photography ingeschreven bij de K.V.K. en is het dus ook mogelijk om fotoshoots te boeken. Je kunt kiezen voor een fotoshoot buiten of in studio setting. Ben je op zoek naar een fotograaf met oog voor details neem dan vrijblijvend contact met mij op. Naast fotoshoots is het ook mogelijk om posters, canvasdoeken en heel veel andere fotoproducten te bestellen! Kijk voor meer informatie bij Informatie Fotoshoots.

Heb je vragen over fotoshoots, fotoproducten of over het gebruik van foto’s en/of teksten voor commerciële doeleinden, neem dan contact met mij op via info@vtlphotography.com of vul het contact formulier in via de website.

Neem ook eens een kijkje op de andere social media kanalen; Facebook, Twitter, Flickr en Instagram .
Inmiddels is de website vtlphotography.com ook helemaal vernieuwd! De website heeft een andere uitstraling gekregen en kun je veel meer foto’s bekijken. Daarnaast komen er ook full size video’s op de website te staan. De website in de huidige form is pas sinds eind 2020 online, het kan gebeuren dat er een aantal dingen nog niet helemaal soepel lopen maar daar wordt hard aan gewerkt. Mocht je iets tegen komen wat niet werkt dan hoor ik het graag.
Wil je op de hoogte blijven? Vergeet dan niet de Facebookpagina en Instagram pagina van VTL Photography te volgen!

Ik hoop je gauw weer terug te zien bij VTL Photography. Veel lees en kijk plezier!VTL Photography

info@vtlphotography.com

K.V.K: 77628497