Ma-Vr 09:00 - 17:00 06-14467725

VTL Photography


Over mij

Welkom bij VTL Photography! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Ik ben Angela Wester – van ’t Land en ben de fotograaf en blogger achter deze site. Ik ben 33 jaar en getrouwd met Jody. We hebben 3 katten: Smokey, Oreo & Figaro. En ben dol op lekker eten, en met name CHOCOLADE! Geef mij een chocolade reep en hij is meteen weg haha.

Hoe is VTL Photography ontstaan?
Als kind had ik al een fascinatie voor fotografie. Dat kwam door mijn vader, hij had een analoge camera en maakte altijd foto’s tijdens vakanties. In 2002 kocht mijn vader een digitale camera met floppy’s en daar was ik helemaal weg van. Tijdens vakanties pikte ik regelmatig de camera van mijn vader om alles vast te leggen wat ik tegen kwam, en zo ontstond mijn liefde voor fotografie. In 2009 kocht ik mijn eerste eigen digitale camera en ben ik fanatiek gaan fotograferen in Dolfinarium Harderwijk. Daarna volgde een hele reeks aan dierentuinen. Toen ik eenmaal doorkreeg dat ik echt feeling had voor de fotografie kocht ik betere camera’s en ben ik in de afgelopen jaren ook andere takken binnen de fotografiewereld ingerold. In 2014 kwam mijn eerste website online om mijn foto’s te laten zien en om te bloggen. In de afgelopen jaren heb ik allerlei blogs geschreven over verschillende onderwerpen zoals over Dolfinarium, orka Morgan, fotografie en dierentuinen.

In 2020 heb ik mezelf ingeschreven bij de K.V.K als fotograaf. Waar VTL Photography eerst voornamelijk uit dierenfoto’s en blogs bestond is het nu uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf. Op de website kun je alle informatie vinden over de verschillende fotoshoots, pakketten en fotoproducten die ik aanbied.
Heb je vragen over fotoshoots, fotoproducten of over het gebruik van foto’s en/of teksten voor commerciΓ«le doeleinden, neem dan contact met mij op via info@vtlphotography.com of vul het contact formulier in via de website.

Neem ook eens een kijkje op de andere social media kanalen; Facebook, Flickr en Instagram .
Momenteel ben ik druk bezig om de website te vernieuwen. Hierdoor kan het gebeuren dat er een aantal dingen niet helemaal soepel lopen maar daar wordt hard aan gewerkt. Mocht je iets tegen komen wat niet werkt dan hoor ik het graag.
Ik hoop je gauw weer terug te zien bij VTL Photography. Veel lees en kijk plezier!VTL Photography

info@vtlphotography.com

K.V.K: 77628497