Ma-Vr 09:00 - 17:00 06-14467725

Loveshoot


Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is ♥

Ben je verliefd, getrouwd, verloofd of wil je juist tijdens een fotosessie je partner ten huwelijk vragen? Het maakt niet uit wat voor fotoshoot je wil plannen en in welke fase jullie zitten, samen zorgen we voor een ontspannen en gezellige fotoshoot waarbij jullie liefde centraal staat! ♥

Voorafgaand aan een fotoshoot nemen we eerst een aantal dingen door zoals jullie wensen en een locatie. Dit kan een favoriete plek van jullie samen zijn of een mooi natuurgebied. Wanneer je zelf niet goed weet waar je zouden willen shooten, geen zorgen! Ik ken genoeg mooie plekjes waar we prachtige foto’s kunnen maken. Daarnaast kan ik ook advies geven over het tijdstip dat de fotoshoot plaats vind. Wil je bijvoorbeeld een romantische fotoshoot bij zonsondergang of juist vroeg in de ochtend, of wil je een fotoshoot met daglicht? Elk tijdstip heeft zo zijn charmes, en hebben allemaal invloed op hoe de foto’s er uit komen te zien. Het is altijd mogelijk om hier ook samen over na te denken. Op deze pagina vind je foto’s die in allerlei verschillende omstandigheden zijn gemaakt. Sommige foto’s zijn op een hele mistige ochtend gemaakt wat ook een hele mooie sfeer geeft, en er zitten ook foto’s tussen die gemaakt zijn tijdens de zonsondergang en in het gouden uurtje. Daarnaast kunnen we ook samen kijken naar de kleding die jullie dragen tijdens de fotoshoot. Onderop de pagina geef ik nog een aantal tips!

Nadat we de belangrijkste zaken hebben doorgenomen plannen we een datum in. En gaan we shooten! Tijdens de fotoshoot zal ik zoveel mogelijk op de achtergrond blijven zodat jullie samen kunnen stralen. Ik kan wat aanwijzingen geven wanneer het nodig is, maar ik probeer eigenlijk altijd een fotoshoot zo min mogelijk te regisseren zodat ik jullie kan vastleggen zoals jullie echt zijn. Heb je zelf ideeën over poses of heb je bepaalde wensen? Er is altijd de ruimte om jullie wensen te bespreken!

Prijzen

Hieronder vind je vier verschillende pakketten met alle mogelijkheden en prijzen. Bij de pakketten; Zilver, Goud en Platinum is een harmonica boekje inbegrepen. Wanneer je voor het Platinum pakket kiest zit daar ook een prachtig fotoalbum bij! Kijk voor meer informatie over de harmonica boekjes, het fotoalbum en andere fotoproducten onder het prijsoverzicht.

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten. De eerste 30 km vanaf Oosterhout-NB zijn gratis. Boven de 30 km worden er extra kosten in rekening gebracht (0,35 cent per km).

 • Pakket Brons
 • 99,-1 uur
 • - Fotoshoot van 1,5 uur buiten op een locatie naar keuze.
 • - 8 digitale foto's in hoge resolutie.
 • - Persoonlijke online gallery met wachtwoord waarin je zelf de foto's kunt uitzoeken.
 • - Inclusief bewerking.
 • - 20% korting op een Harmonica boekje (formaat 7x7 cm)
 • Neem contact op
 • Pakket Zilver
 • 139,-1,5 uur
 • - Fotoshoot op locatie naar keuze.
 • - 12 digitale foto's in hoge resolutie.
 • - Persoonlijke online gallery met wachtwoord waarin je zelf de foto's kunt uitzoeken.
 • - inclusief harmonica boekje formaat 7x7 cm.
 • Neem contact op
 • Pakket Goud
 • 165,-2 uur
 • - Fotoshoot op locatie naar keuze.
 • - 16 digitale foto's in hoge resolutie.
 • - Persoonlijke online gallery met wachtwoord waarin je zelf de foto's kunt uitzoeken.
 • - Inclusief Harmonica boekje formaat 7x7 cm.
 • Neem contact op
 • Pakket Platinum
 • 297,-2 uur
 • - Fotoshoot op locatie naar keuze.
 • - 25 digitale foto's in hoge resolutie.
 • - Persoonlijke online gallery met wachtwoord waarin je zelf de foto's kunt uitzoeken.
 • - Inclusief harmonica boekje en fotoalbum (20x20 cm t.w.v. 150 euro)
 • Neem contact op

Foto producten

 

 

 

Naast de digitale bestanden krijg je bij de pakketten; Zilver, Goud en Platinum ook een harmonicaboekje. Zo heb je altijd iets tastbaars in je handen van de fotoshoot. Naast dat je zelf de digitale bestanden mag uitzoeken, mag je ook zelf bepalen welke foto’s er in het harmonicaboekje komen. In totaal mag je 14 foto’s voor het harmonicaboekje selecteren. Ook kun je kiezen uit 6 mooie kleuren, en kun je kiezen om iets op de voorkant te laten graveren. Dit is allemaal in de prijs inbegrepen!


 

 

 

Bij het Platinum pakket zit ook een fotoalbum met box bij de prijs inbegrepen. Het is een luxe fotoalbum van uitstekende kwaliteit. De prijs begint bij 297 euro, dit is inclusief fotoalbum van 20×20 cm, een luxe opbergbox en inclusief 20 pagina’s. Tegen meerprijs kan er gekozen worden voor een groter album en meer pagina’s. Daarnaast kan er zowel op het album als op de opbergbox een logo geplaatst worden of een naam. Wil je meer weten over de fotoalbums neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken we alle opties en jou wensen.


 

Fotoproducten

Het is mogelijk om verschillende fotoproducten te bestellen na een fotoshoot. Vraag naar alle mogelijkheden! Meer informatie over de fotoproducten volgt snel!


 

Tips:

Voorafgaand aan een fotoshoot zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden zodat je het beste uit een fotoshoot kunt halen.

– De eerste die ik als tip mee wil geven is de kleding. Waar niet iedereen bij stil staat is dat het heel belangrijk is om te kijken naar de kleding die je draagt tijdens een fotoshoot. De kleuren en het soort kleding dat je draagt is heel bepalend hoe een foto er uit komt te zien. Als je beide kleding draagt dat niet bij elkaar past of als 1 van de twee hele drukke prints draagt worden de foto’s heel onrustig. Dus kijk goed naar wat voor kleding je kiest. Het mooiste is om zachte en warme kleuren te dragen. Zoals pastel tinten of wit met beige, of wit met blauw bijvoorbeeld. Of mooie bruine kleuren komen ook altijd mooi uit.

– Kijk bij het kiezen naar kleding ook of er geen streepjes op de kleding zitten of een streepjes motief in de stof. Dit kan namelijk moiré veroorzaken. Een moiré patroon ontstaat als twee patronen elkaar interfereren (storen). Een bekend voorbeeld van moiré is als iemand op tv kleding met streepjes draagt, dan zie je ineens hele rare patronen in de kleding ontstaan. Dit gebeurd ook in foto’s. Met Photoshop kan ik de moiré vaak wel verwijderen, maar het is beter om het vooraf te voorkomen.

– Neem ook een tasje of iets dergelijks mee naar een fotoshoot waar je telefoons, sleutels en een portemonnee in kan opbergen. Laat dit soort spullen niet in je broekzak zitten want dat ga je terug zien in de foto’s! En dat is echt zonde.

– Bedenk vooraf goed wat voor foto’s je zou willen hebben. Wil je graag foto’s met zacht licht of misschien wel silhouet foto’s? Dan kunnen we het beste met zonsondergang foto’s maken. We kunnen ook altijd samen naar jullie wensen kijken. Heb je zelf geen inspiratie of ideeën, dan ben ik er uiteraard ook om jullie daarin te begeleiden.

– Ik hoor vaak dat mensen wachten met een fotoshoot inplannen tot de lente of de zomer, maar ook in de winter zijn er genoeg mogelijkheden om een mooie fotoshoot te doen! We hebben in Nederland prachtige witte zandvlaktes waar het hele jaar door mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Ook tijdens hele mistige dagen kun je prachtige foto’s maken! Dus wacht niet tot het zomer is met een fotoshoot boeken! Elk seizoen is geschikt voor een mooie fotoshoot!

Op alle fotoshoots zijn de Algemene voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing

©Copyright VTL Photography 2014-2022. k.v.k 77628497


Recent Portfolios