Ma-Vr 09:00 - 17:00 06-14467725

Hong Kong Disneyland


Hong Kong Disneyland is the smallest Disney park in the world but this park definitely has it’s magic!

 Photo’s made by VTL Photography.


 

Hong kong Disneyland is het kleinste Disneypark ter wereld, maar heeft net zo veel magie als de andere parken. Het park bestaat al meer dan 25 jaar maar dat is niet terug te zien, alles ziet er tip top uit en wordt goed bij gehouden. Kort geleden is ook het nieuwe kasteel geopend. Toen wij er waren stond het kasteel in de steigers en was het afgeschermd, ik heb dus helaas ook geen foto’s kunnen maken van het kasteel. Heb ik weer een mooi excuus om nog een keer terug te gaan! Het nieuwe kasteel is echt zo ontzettend mooi geworden! Wil je een foto van het kasteel zien? Neem dan even een kijkje op de officiële social media kanalen daar staan een aantal foto’s.

Het aller leukste in Hong Kong Disneyland vond ik de shows en voorstellingen, die waren echt fenomenaal! Prachtige stemmen, mooie decors, en bijna alles was Engelstalig. De foto’s die je in dit Portfolio en in de Gallery terug ziet zijn gemaakt tijdens een aantal van de voorstellingen die we hebben gezien: Moana: A Homecoming Celebration in Adventureland, Festival of the Lion King in Aventureland en Mickey and the Wondrous Book in Fantasyland.

 

Naast de prachtige shows waren er ook een aantal unieke attracties zoals Ant-Man and The Wasp, Mystic Manor (een variant op de Phantom Manor), Big Grizzly Mountain Runaway Mine Cars (een andere variant op Big Thunder Mountain) deze achtbaan gaat ook deels achteruit, en daarnaast vind je in Hong Kong Disneyland ook een variant van It’s a Small World.

 

Wil je meer weten over ons bezoek aan Hong Kong Disneyland en wil je meer foto’s zien? Lees dan de blog die ik heb geschreven deze vind je hier terug.Leave a reply


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Recent Portfolios