Informatie Fotoshoots


Capture Happy moments


Welkom bij VTL Photography!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. Ben je op zoek naar een fotografe die op een ongedwongen en rustige manier mooie momenten vastlegt? Dan zit je hier goed! Ik fotografeer met veel passie en emotie en ben er om jou wensen over te brengen op beeld. Zodat je altijd met plezier terug kijkt naar de foto’s en je een tastbare herinnering hebt aan jou speciale moment.

Je kunt voor verschillende fotoshoots bij mij terecht zoals; cosplay, zwangerschap, portret en dieren. Op de website kun je op verschillende pagina’s mijn werk bekijken. Spreken mijn werkwijze en de foto’s je aan of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op dan kunnen we alle details of jou vragen bespreken. Je kunt mij altijd bereiken via info@vtlphotography.com of vul het contactformulier in. Het is ook mogelijk om contact te leggen via Facebook of Instagram!


Hoe verloopt een fotoshoot?

Wanneer je interesse hebt om een fotoshoot te boeken kun je via de email of het contactformulier contact met mij opnemen. Ik reageer dan zo snel mogelijk en kunnen we jullie wensen door nemen. Dit mag via de mail, of telefonisch maar je bent ook altijd welkom om bij mij thuis in Oosterhout-NB om samen je wensen te bespreken (uiteraard met inachtneming van de op dat moment geldende maatregelen)

Op de afgesproken datum en tijd zullen we niet direct de fotosessie starten, ik vind het namelijk heel erg belangrijk om de tijd te nemen zodat iedereen op zijn of haar gemak is. In mijn pakketten staan tijden genoteerd maar ik reken altijd ruimer zodat we ook echt de tijd hebben. Wanneer we starten kan ik aanwijzingen geven, maar meestal laat ik het gewoon gebeuren. En daarmee bedoel ik mee dat ik zo min mogelijk wil regisseren. Ik kan je wel vragen om verschillende dingen te doen zoals te gaan lopen, of zitten of om bijvoorbeeld een bepaalde houding aan te nemen maar dan laat ik de regie los om niet te geposeerde beelden te krijgen. Ik observeer voornamelijk en leg de mooiste momenten voor jou vast. Daardoor ontstaan de meest spontane en leuke foto’s. Tussendoor laat ik ook wat beelden zien en er is altijd ruimte om eigen wensen en ideeΓ«n in te brengen.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Omdat ik het leuk vind stuur ik een dag of twee na de fotoshoot altijd vast een foto door. Dan heb je alvast een foto tot ik helemaal klaar ben met bewerken. Tot nu toe heb ik daar super leuke reacties op gehad dus dat blijf ik doen. Zie het als een klein extraatje! Wanneer alle foto’s klaar zijn zet ik ze in een beschermd foto album op de website, dat album is alleen toegankelijk met een persoonlijk wachtwoord. Daar kan niemand anders bij. Wanneer je een wachtwoord van mij hebt ontvangen kun je in het album zelf je foto’s uitkiezen.

Wanneer je jou foto’s hebt gekozen verstuur ik de bestanden digitaal in hoge resolutie via Wetransfer. Heb je een speciale wens qua bewerking? Dit kun je altijd aangeven, dan bespreken we de mogelijkheden. En het is ook mogelijk om fotoproducten te bestellen of advies te vragen voor bijvoorbeeld een fotoalbum of wandproducten. En wil je extra foto’s bij bestellen? Dat kan natuurlijk ook altijd! Neem hiervoor even een kijkje bij de prijzen.“Wanneer je een fotoshoot wilt boeken heeft dat vaak een reden. Het maakt niet uit wat die reden is, het is mijn taak om jou iets moois te geven. En daar leg ik mijn ziel en zaligheid in” –Leave a reply


Geef een reactie
Recent Portfolios