Portret

Cosplay fotoshoots


With photography we can freeze moments in time that will last forever


Sprookjes, Disney en cosplay… ik ben er dol op!! Begin 2020 ben ik begonnen met cosplay fotoshoots, dat vond ik zo leuk om te doen dat ik dit nu ook wil gaan aanbieden. Met mijn passie en enthousiasme probeer ik altijd het beste uit mijzelf en uit een shoot te halen. En het lijkt mij fantastisch om dit vaker te kunnen gaan doen.

Ben je cosplayer en wil je graag scherpe, kwalitatieve foto’s met een natuurlijke uitstraling? Spreken de foto’s je aan en wil je graag een fotoshoot in jou favoriete cosplay outfit? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Of neem een kijkje bij prijzen.


Fotoshoot met paard

Als cosplayer kun je ook een fotoshoot met een Fries paard boeken! Het paard heet Twan en is echt een toppertje! Hij is ontzettend goed getraind, geduldig en een hele hoop gewend. Kortom, een geweldig paard om mee te kunnen shooten! Op deze pagina zijn meerdere foto’s te vinden van andere cosplayers die jou zijn voor gegaan. Neem ook vooral even een kijkje op het Instagram account van Cosplay Dressage Horses

Wanneer je een fotoshoot boekt via mij of via Shirley van Cosplay Dressage Horses krijg je korting op een boeking met Twan.


Een fotoshoot doet een fotograaf niet alleen. Het is een samenwerking tussen model en fotograaf. Ben jij er klaar voor om samen iets moois te creΓ«ren?

Β 

Neem voor vragen contact op via info@vtlphotography.com

Β Leave a reply


Geef een reactie
Recent Portfolios