Ma-Vr 09:00 - 17:00 06-14467725

Slide Slide Slide Slide Slide

About Me


Chase your dreams, make them happen, you only have one life.

Welkom bij VTL Photography! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Ik ben Angela Wester – van ’t Land en ben de fotograaf en blogger achter deze site. Ik ben 34 jaar en getrouwd met Jody. We hebben 3 katten: Smokey, Oreo & Figaro. En inmiddels in verwachting van ons eerste kindje. Zoals je misschien wel terug kun zien op mijn website ben ik dol op dieren, reizen en Disney! Ik hou ook van lekker eten, met name CHOCOLADE! Geef mij een chocolade reep en hij is meteen weg haha.

Hoe is VTL Photography ontstaan?
Als kind had ik al een fascinatie voor fotografie. Dat kwam door mijn vader, hij had een analoge camera en maakte altijd foto’s tijdens vakanties. In 2002 kocht mijn vader een digitale camera met floppy’s en daar was ik helemaal weg van. Tijdens vakanties pikte ik regelmatig de camera van mijn vader om alles vast te leggen wat ik tegen kwam, en zo ontstond mijn liefde voor fotografie. In 2009 kocht ik mijn eerste eigen digitale camera en ben ik fanatiek gaan fotograferen in Dolfinarium Harderwijk. Daarna volgde een hele reeks aan dierentuinen. Toen ik eenmaal doorkreeg dat ik echt feeling had voor de fotografie kocht ik betere camera’s en ben ik in de afgelopen jaren ook andere takken binnen de fotografiewereld ingerold. In 2014 kwam mijn eerste website online om mijn foto’s te laten zien en om te bloggen. In de afgelopen jaren heb ik allerlei blogs geschreven over verschillende onderwerpen zoals over Dolfinarium, orka Morgan, fotografie, dierentuinen en vakanties.

Toen mijn website online kwam en ik steeds vaker foto’s ging delen kreeg ik ook steeds vaker de vraag of ik foto’s wilde maken van familie/vrienden en kennissen. In 2014 fotografeerde ik mijn aller eerste bruiloft. Na heel veel fotograferen heb ik in 2020 de stap gezet om VTL Photography in te schrijven bij de K.V.K om als ondernemer te gaan starten. Waar VTL Photography eerst voornamelijk uit dierenfoto’s en blogs bestond is het nu uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf.

Bij VTL Photography kun je terecht voor verschillende fotoshoots en producten. Ook zakelijke fotoshoots zijn mogelijk, denk aan bijvoorbeeld een personal branding fotoshoot. Op de website kun je alle informatie vinden over de verschillende fotoshoots, pakketten en fotoproducten.

Heb je vragen over fotoshoots, fotoproducten of over het gebruik van foto’s en/of teksten voor commerciële doeleinden, neem dan contact met mij op via info@vtlphotography.com of vul het contact formulier in via de website. Ook bij andere vragen kun je altijd contact op nemen.

Neem ook eens een kijkje op de andere social media kanalen; Facebook, Flickr en Instagram .


Passie


Alles wat ik doe, doe ik met passie!

Dieren fotografie.

Al mijn hele leven ben ik dol op dieren. Uiteindelijk heeft die liefde voor dieren er voor gezorgd dat ik begon met het fotograferen van dieren. Met mijn foto’s wil ik graag de liefde voor dieren overbrengen op anderen. En laten zien hoe bijzonder dieren zijn. In de afgelopen 13 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het fotograferen van verschillende diersoorten, van huisdieren tot roofvogels en zeezoogdieren. Bij het fotograferen van dieren komen mijn twee grootste passies samen; fotografie en dieren! Na al die jaren voel ik die passie nog steeds,… elke keer weer als ik door mijn camera naar een dier kijk.

Social media.

Als zelfstandig ondernemer is social media ook heel erg belangrijk. In het begin vond ik het vreselijk want dat betekende ook dat ik meer van mijzelf moest laten zien. Maar inmiddels vind ik social media super leuk en spendeer ik er graag tijd aan om nieuwe reels te bedenken, leuke story’s te maken en nieuwe posts te bedenken. In de afgelopen tijd heb ik ook geïnvesteerd in het volgen van cursussen voor social media en help ik inmiddels nu ook vrienden met tips voor hun social media.

Disney Fantasia Club.

Naast dat ik groot dierenliefhebber ben heb ik ook een grote passie voor Disney. In mijn vrije tijd ben ik moderator en fotograaf van de Disney Fantasia Club op Facebook. Deze groep is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 18.000 leden. Ik ben de vaste fotograaf en ik hou mij bezig met het laatste nieuws rond Disneyland Parijs. Ik ga dan ook regelmatig naar Disneyland Parijs toe om verslag te doen voor deze groep.

Photoshop.

In de afgelopen twee jaar heb ik mij ook verdiept in Photoshop. Mijn stijl is “natuurlijk” en scherp, ik bewerk over het algemeen niet veel maar ik vond het wel belangrijk om beter om te kunnen gaan met Photoshop zodat als het nodig is ik het programma ook goed kan gebruiken. En soms is het gewoon heel leuk om even mijn fantasie los te laten op een foto.

Op alle fotoshoots zijn de Algemene voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing

©Copyright VTL Photography 2014-2022. k.v.k 77628497

Leave a reply


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.