Links


Nieuw op de website van VTL Photography! Een pagina met links naar de leukste websites. Alle parken, organisaties, stichtingen en bedrijven waar VTL Photography mee samenwerkt en/of waar over wordt geschreven op de website kun je op deze pagina terug vinden. In loop van de tijd zullen er steeds nieuwe links worden toegevoegd. Daarnaast vind je hier ook een aantal links naar andere leuke websites zoals die van Zoovaria, De Facebook groep van Disney Fantasia en een aantal andere getalenteerde bloggers en fotografen die ik graag in het zonnetje wil zetten.

Wil je als bedrijf of als blogger een samenwerking aan gaan en jou link terug zien hier op de pagina? Stuur dan een email naar info@vtlphotography of maak gebruik van het contactformulier. Wie weet sta je dan binnenkort ook op de website.

Overzicht van websites;

Banner VTL Photography


Dierentuinen;

Stichtingen;

Bedrijven;

Websites van collega’s en vrienden;


  • Writing Berries; Eigenwijze, creatieve freelancer met pit en oog voor detail, dat is Berry van Writing Berries. Zij is vooral goed in het schrijven van toegankelijke teksten, waar de lezer ook nog eens iets van opsteekt. Met haar brede interesse bijt ze zich overal in vast. Op de website van Writing Berries kom je blogs met allerlei verschillende onderwerpen tegen, maar ze schrijft ook regelmatig over de Nederlandse dierentuinen. Een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen!
  • Liekes Shot of Life; Lieke besloot in november 2017 te starten met de blog ‘Liekes Shot Of Life’. Een plek waar zij de liefde voor haar passies met iedereen kan delen. Eigenlijk neem je door de blogs een kijkje in haar leven. Ze hoopt met haar blogs en haar foto’s mensen aanspreekt en inspireert om zelf er op uit te gaan. Ze geniet intens van de dagen die ze spendeert in de Dierentuinen en de foto’s die ze maakt weerspiegelen dat gevoel.
  • Zoovaria: Zoovaria is één van de grootste online platformen voor diergerelateerde uitjes. Kijk op de website voor een uitgebreid overzicht van alle uitjes in heel Europa en volg de Facebookpagina voor het laatste nieuws van alle dierenparken.
  • Disney Fantasia Facebook groep. Ben je ook Disney fan? Wordt dan lid van de grootste Nederlandse Disney Facebookgroep. En deel met bijna 17.000 andere leden de gezamenlijke passie voor Disney. Daarnaast is Disney Fantasia lid van InsidEars! Dus al het laatste nieuws van Disneyland Parijs wordt op de groep gedeeld.
  • Manon Ruitenberg Fotografie; Manon is fervent reiziger en fotograaf, op haar website blogt ze hier met volle teugen over. Ze blogt over leuke uitjes, reizen en daarnaast vind je gratis reisgidsen of downloadbare fotografie-infographic, op de website en natuurlijk een hoop foto’s.
  • Mark Zanderink; “Het vastleggen van realiteit kan een illusie zijn. In fotografie is de scheidingslijn tussen deze twee voor mij nauwelijks aanwezig. Noem het illusie Noem het realiteit, ik noem het een mooie foto”.
  • Artwork by Roos; Neem even de tijd om een kijkje te nemen op de Facebookpagina van Artwork by Roos. Roos is een groot teken en schilder talent!
  • Fan Pagina Dolfinarium Harderwijk; Ben je ook een groot fan van Dolfinarium Harderwijk? Wordt dan lid van deze Fan groep op Facebook!
Deze pagina kan op elk moment aangepast worden. Heb je vragen over deze pagina of wil je dat de link van jou website wordt toegevoegd, stuur dan een email naar info@vtlphotography.com
http://www.vtlphotography.com
%d bloggers liken dit: