Link pagina

 

Nieuw op de website van VTL Photography! Een pagina met links naar de leukste websites, Facebook en Instagram pagina’s. Alle parken, organisaties, stichtingen en bedrijven waar VTL Photography mee samenwerkt en/of waar over wordt geschreven op de website kun je op deze pagina terug vinden. In loop van de tijd zullen er steeds nieuwe links worden toegevoegd. Daarnaast vind je hier ook een aantal links naar andere leuke websites en pagina’s zoals die van Zoovaria, De Facebook groep van Disney Fantasia en een aantal andere getalenteerde bloggers en fotografen die ik graag in het zonnetje wil zetten.

Wil je als bedrijf of als blogger een samenwerking aan gaan en jou link terug zien hier op de pagina? Stuur dan een email naar info@vtlphotography of maak gebruik van het contactformulier. Wie weet sta je dan binnenkort ook op de website.

 


Dierentuinen/Parken.

Klik op de naam van het park om naar de website te gaan

Apenheul
Boudewijn Seapark Brugge
DierenPark Amersfoort
Dolfinarium Harderwijk
Disneyland Parijs
Landgoed Hoenderdaell
Loro Parque Tenerife (Engelse Site)
Marineland Antibes (Engelse site)
Oceanografic (Engelse site)
Zoo Duisburg


Stichting:
Loro Parque Fundacion
Stichting Leeuw
SOS Dolfijn


Bedrijven voor fotoproducten:

Saal-digital
Fotofabriek
Drukwerknodig.nl
Foto Cadeau
Fotolijst 15×20Website links:
Writing Berries; Eigenwijze, creatieve freelancer met pit en oog voor detail, dat is Berry van Writing Berries. Zij is vooral goed in het schrijven van toegankelijke teksten, waar de lezer ook nog eens iets van opsteekt. Met haar brede interesse bijt ze zich overal in vast. Op de website van Writing Berries kom je blogs met allerlei verschillende onderwerpen tegen, maar ze schrijft ook regelmatig over de Nederlandse dierentuinen. Een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen!
Liekes Shot of Life; Lieke besloot in november 2017 te starten met de blog ‘Liekes Shot Of Life’. Een plek waar zij de liefde voor haar passies met iedereen kan delen. Eigenlijk neem je door de blogs een kijkje in haar leven. Ze hoopt met haar blogs en haar foto’s mensen aanspreekt en inspireert om zelf er op uit te gaan. Ze geniet intens van de dagen die ze spendeert in de Dierentuinen en de foto’s die ze maakt weerspiegelen dat gevoel.
Zoovaria: Zoovaria is één van de grootste online platformen voor diergerelateerde uitjes. Kijk op de website voor een uitgebreid overzicht van alle uitjes in heel Europa en volg de Facebookpagina voor het laatste nieuws van alle dierenparken.
Disney Fantasia Facebook groep. Ben je ook Disney fan? Wordt dan lid van de grootste Nederlandse Disney Facebookgroep. En deel met bijna 17.000 andere leden de gezamenlijke passie voor Disney. Daarnaast is Disney Fantasia lid van InsidEars! Dus al het laatste nieuws van Disneyland Parijs wordt op de groep gedeeld.
Manon Ruitenberg Fotografie; Manon is fervent reiziger en fotograaf, op haar website blogt ze hier met volle teugen over. Ze blogt over leuke uitjes, reizen en daarnaast vind je gratis reisgidsen of downloadbare fotografie-infographic, op de website en natuurlijk een hoop foto’s.
Fan Pagina Dolfinarium Harderwijk; Ben je ook een groot fan van Dolfinarium Harderwijk? Wordt dan lid van deze Fan groep op Facebook!
http://daphne-design.nl/ Daphne is een collega fotograaf en daarnaast kun je bij Daphne ook terecht voor een logo of voor het ontwerpen van een geboorte of trouwkaart.


Instagram pagina’s

Dolfinarium Dolfinarium Harderwijk heeft een eigen Instagram pagina waar regelmatig foto’s en video’s worden gedeeld van de dieren.
Cosplay Dressage Horses: De Instagram pagina is van Shirley de Groot, zij heeft twee prachtige paarden die geboekt kunnen worden voor fotoshoots!
Disney Fantasia Club:op deze pagina vind je allemaal Disney foto’s. Ik beheer de pagina, en plaats regelmatig mijn eigen foto’s maar je vind er ook foto’s terug van andere Fantasia leden.
Zoovaria. Naast een website, Facebook pagina en een Facebook groep heeft Zoovaria ook een Instagram pagina!
Hazel McBride: Hazel is orkatrainer geweest bij Loro Parque en Marineland Antibes en geeft op haar Instagram account heel veel informatie over de dieren. Daarnaast heeft zij nu twee boeken geschreven. Zeker een kijkje nemen dus!
Warrior King; Dit is het account van Roel, de enige echte Warrior King!
Arjan Bos; Arjan van Factory of Dreams is een fotograaf met een gave! Hij is een ster in creëren van een sprookje in een foto.
Eva Roemaat is een paarden trainer in Nederland. Neem eens een kijkje op haar Instagram account of op haar YouTube kanaalDeze pagina kan op elk moment worden aangepast. Heb je vragen over deze pagina of wil je dat de link van jou website wordt toegevoegd, stuur dan een e-mail naar info@vtlphotography.com.