Ma-Vr 09:00 - 17:00 06-14467725


Meer informatie

Welkom bij VTL Photography!

Ben je opzoek naar een fotograaf die op een ongedwongen en rustige manier mooie momenten vastlegt? Dan zit je hier goed! Ik fotografeer met veel passie, rust en emotie en ben er om jou wensen over te brengen op beeld zodat je altijd met plezier terug kijkt naar de foto’s en je een tastbare herinnering hebt aan jou speciale moment.

Inmiddels heb ik meer dan 12 jaar ervaring als fotograaf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op de website vind je informatie en prijzen voor allerlei bijzondere momenten in de familiesfeer zoals zwangerschap, loveshoots, bruiloften en gezins- of familie foto’s. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor foto’s van mens en dier. In de afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan in het fotograferen van dieren! Wil je meer weten over de fotograaf achter VTL Photography? Neem dan even een kijkje op de pagina: Over VTL Photography

Werkwijze
Mijn foto’s zijn eigenlijk allemaal zo natuurlijk mogelijk. Uiteraard gebruik ik ook Photoshop en Lightroom, maar mijn doel is om de foto’s zo natuurlijk mogelijk te houden. Ik hou van natuurlijke kleuren en unieke gebeurtenissen vast leggen zoals ze zijn. Ik wil dat de foto het verhaal vertelt en niet zozeer de bewerking. Als fotograaf vind ik het ook ontzettend belangrijk dat echte emoties worden vastgelegd dus ga ik altijd opzoek naar die mooie emoties. En dat doe ik op een ongedwongen en rustige manier, zonder al te veel te poseren probeer ik de leukste, liefste en de spontane momenten te vangen.

In het menu bovenaan de website vind je verschillende pagina opties met alle informatie en prijzen.

*Op dit moment wordt de website aangepast en zijn nog niet alle pakketten en foto’s te zien. Ben je opzoek naar een fotograaf en heb je specifieke wensen neem dan voor meer informatie contact op. Dan bespreken we alle mogelijkheden.

Heb je vragen, schroom dan niet om contact op te nemen! Mijn telefoonnummer staat bovenaan de website en je kunt ook altijd een bericht achter laten via de website of mail naar info@vtlphotography.com

 

 

Reviews

 • Werken met Angela is altijd geweldig! Ze weet goed wat ze doet, heeft oog voor details en maakt prachtige foto's. Als model mag je altijd je eigen ideeën naar voren brengen en denkt Angela erg goed mee. Ze zorgt voor een gezellige en veilige omgeving en kan haar dan ook zeker aanraden!

  Wendy
 • Angela hebben wij leren kennen door een oproep voor een fotodag voor mensen met weinig geld. Ze reageerde meteen enthousiast. Hieruit is iets heel moois ontstaan. Ik kan mij geen leukere en meewerkende fotograaf bedenken als zij. Altijd mooie foto's, een leuke dag en ze denkt altijd gruwelijk hard met alles mee. Zelfs een last minute shoot i.v.m. een doodzieke hond is geen problem. Angela is zeker voor iedereen een aanrader. En ik hoop op meer mooie samenwerkingen in de toekomst.

  Shirley
 • Angela van VTL Photography is zeer zeker aan te raden als fotograaf. Ze heeft een fotoshoot gedaan met mijn hondjes en niets is haar te veel. Met heel veel geduld en plezier heeft ze iets prachtigs neer gezet! Ook bij evenementen die wij organiseren is zij niet meer weg te denken en gaat ze helemaal op in het fotograferen.

  Debbie Bekking
 • Angela's foto's zijn haarscherp en prachtig bewerkt. Ze heeft een goed gevoel voor storytelling en laat dit zien met foto's die echt een verhaal vertellen. De shoot was ontzettend gezellig en ik zou de samenwerking met Angela aan iedereen aanraden!
  Fabienne de Ruiter
 • Wanneer je samenwerkt met Angela voel je je op je gemak. Ze stelt je gerust wanneer je je onzeker voelt. Ze weet precies hoe ze een uniek plaatje maakt en zoekt de mooiste plekjes op in de natuur. Zelfs als het regent krijg je mooie foto's. Altijd een groot succes dus!
  Emily Hendrikx
 

Meer informatie over Bruiloften.

Meer informatie over Cosplay shoots.

Meer informatie over Love shoots.

Op alle fotoshoots zijn de Algemene voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing

©Copyright VTL Photography 2014-2022. k.v.k 77628497