Ma-Vr 09:00 - 17:00 06-14467725

Disclaimer


Disclaimer VTL Photography

 
 

• De nieuwsberichten en/of blogteksten mag u delen, mits er een duidelijke bronvermelding wordt geplaatst met de URL van deze pagina of een directe link naar onze site of blog. Onze nieuwsberichten of blogteksten mogen niet voor publieke of commerciële doeleinden gebruikt worden, mits er schriftelijk toestemming is gegeven door VTL Photography.
• Hoewel alle informatie met zorg is samengesteld kunnen we niet garanderen dat al onze informatie op de website compleet of juist vermeld is. VTL Photography kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld door het gebruik van de gegevens op deze site.
• Alle foto’s op de website zijn gemaakt door VTL Photography tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om foto’s zonder toestemming te gebruiken voor privé of commerciële doeleinden.
• Alle teksten en foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om de teksten en/of foto’s voor een andere website of privé te gebruiken mits daar schriftelijk toestemming voor is gegeven. Wil je als bedrijf of website een foto gebruiken neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar: info@vtlphotography.com
• Het bekijken van deze website en/of blog is geheel op eigen risico. We kunnen u niet garanderen dat onze website en/of blog foutloos werkt en dat alle informatie en nieuwsberichten up-to-date zijn. Soms kunnen enkele acties niet worden uitgevoerd door fouten, of doordat de webserver offline is, er geen verbinding gemaakt kan worden e.d. VTL Photography is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze website en blog.
• VTL Photography behoudt zich het recht om onze voorwaarden op ieder moment aan te vullen, wijzigen of te verwijderen.

Mochten er naar aanleiding van de privacy verklaring of disclaimer vragen zijn dan kun je altijd contact op nemen via info@vtlphotography.com

Op alle fotoshoots zijn de Algemene voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing

©Copyright VTL Photography 2014-2022. k.v.k 77628497