Fotocursus Dolfinarium

Heb jij ook een passie voor fotografie én zeezoogdieren?
Geef je dan nu op voor een spetterende fotocursus in Dolfinarium!
Groepsfoto Fotocursus

Foto van de eerste cursus op 19 juni 2019.

Informatie:


De Fotocursus zal plaats vinden op zaterdag 5 oktober 2019 in Dolfinarium Harderwijk. De cursus is voor iedereen die graag fotografeert. Of je nou een beginner bent of al langer fotografeert, iedereen is welkom!
We verzamelen tussen 09:45 en 10:00 voor de entree en gaan gezamenlijk naar binnen.  Tijdens de cursus gaan we het hebben over meerdere onderwerpen en leer je omgaan met de drie belangrijkste instellingen van de camera: ISO, sluitertijd en diafragma. Daarnaast geef ik ook tips over fotograferen in Dolfinarium. Je kunt de hele dag door vragen stellen over fotografie en natuurlijk over de dieren.
Daarnaast krijg je de kans om in DolfijndoMijn de dieren te fotograferen en mag je met een dolfijn op de foto! De foto’s die worden gemaakt op het platform krijg je naderhand digitaal toegestuurd door VTL Photography. Rond 16:00 zullen we met elkaar de dag afsluiten.
Na de cursus krijg je ook een uitgebreid verslag toegestuurd met alles wat we die dag hebben besproken zodat je het rustig nog eens kunt na lezen.
De kosten voor deze dag zijn:
– Entree Dolfinarium: € 14,95.
– Cursus: € 40,-
*Let op, parkeren en lunch niet inbegrepen!
Wat moet je doen om je aan te melden:
Stuur een email naar info@vtlphotography.com, geef aan dat je je wilt opgeven voor de Fotocursus en noteer ook even je naam en leeftijd. Daarna ontvang je een email met een bevestiging en alle informatie.
Heb je vragen? Schroom dan niet om je vraag door te sturen. Je kunt contact opnemen via info@vtlphotography.com of stuur je vraag in via het contactformulier op de website. Dan zullen we zo snel mogelijk reageren.
Let op: Er kunnen maximaal 12 personen mee doen aan deze fotocursus. Geef je dus snel op want vol is echt vol!!
Foto’s Dolfinarium;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: