Disney Illuminations een groot spektakel!

Ter ere van het 25 jarige bestaan is er een spectaculaire nieuwe show te zien in Disneyland Parijs; Disney Illuminations. Laat je betoveren door de muziek, de Disney films en de prachtige lichtshow.

Disney Illuminations


Disney Illuminations Disneyland Paris (3)

Disney Illuminations in Disneyland Paris. Foto: VTL Photography.

 

Ter ere van het 25 jarige bestaan kun je genieten van een indrukwekkende nieuwe avondshow in Disneyland Parijs; Disney Illuminations. De nieuwe show is een vervolg van Disney Dreams. In 2013 zag ik Disney Dreams voor het eerst en was compleet overdonderd. Ik had nog nooit zoiets moois gezien! Toen ik hoorde dat Disney Dreams plaats ging maken voor Disney Illuminations was ik heel erg benieuwd naar de nieuwe show. Als je ergens vanuit kan gaan is het wel dat Disneyland weer iets moois heeft ontwikkeld.

Eind april zijn wij naar Disneyland afgereisd om Disney Illuminations te zien. Ik was benieuwd of ik weer overrompeld zou raken door de nieuwe show. Zeker omdat Disney Dreams zoveel indruk op mij heeft gemaakt. Maar mijn verwachtingen voor de nieuwe show zijn echt overtroffen! Het is Disneyland Parijs weer gelukt om iets bijzonders neer te zetten! De muziek keuze is net als bij Disney Dreams fenomenaal. Ook alle films die voorbij komen zijn super leuk, zeker omdat mijn grote favoriet; The Little mermaid voorbij komt! En de reacties van de kids op moment dat het nummer “let it go” van Frozen begint, dat is echt priceless! Disney Illuminations is gebaseerd op de avondshow ‘Ignite the Dream’ uit Shanghai Disneyland. Mickey neemt de bezoekers mee op een reis door verschillende Disneyfilms. Naast de sprookjes klassiekers zoals; The Lion King en The Little mermaid komen er ook live action films voorbij zoals; Star Wars, Pirates of the Caribbean en Beauty & the Beast (2017). De show zit vol met mooie muziek, kippenvel momentjes, special effects, projecties en heel veel vuurwerk! Vooral het einde van de show is echt geweldig!

 

Complete Show Disney Illuminations


 

De complete show van Disney Illuminations kun je nu bekijken op het Youtube Kanaal van VTL Photography! De show bekijken op beeld is uiteraard lang niet zo mooi als wanneer je de show in “real life” ziet. Deze show mag je echt niet missen!

 

Wil je meer informatie over Disneyland Parijs bezoek dan de Nederlandse website, hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor een spetterend verblijf in het mooiste pretpark van Europa!

 

Lion King Disney Illuminations

 

Alle foto’s op de website zijn eigendom van VTL Photography tenzij anders aangegeven. Gebruik de foto’s niet zonder toestemming voor privé of commerciële doeleinden. Voor vragen kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar: info@vtlphotography.com alvast bedankt.

 

Foto’s Disney Illuminations Disneyland Parijs:


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: