Nieuwe Zeeleeuwen Show in Dolfinarium Harderwijk

Na een grote verbouwing en maanden van trainingen was het gister dan eindelijk zo ver, de nieuwe Zeeleeuwen show in Dolfinarium Harderwijk ging in première. Dit keer was het niet zo maar een première, het Dolfinarium gaf in samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind 1.000 genodigden de kans om hier bij aanwezig te zijn. De genodigden waren kinderen die opgroeien in opvanglocaties en kwetsbare gezinnen. Het Dolfinarium wilde er speciaal voor hen een bijzondere dag van maken. En daarom kregen zij een echte VIP behandeling. Bij de ingang van het vernieuwde Zeeleeuwen Theater was de rode loper voor hen uitgelegd en mochten zij als eerste de nieuwe Zeeleeuwen Show bekijken. De glimlach die ik zag en hoorde bij de kinderen tijdens de show bezorgde mij kippenvel. Bijzonder dat Dolfinarium hen op deze manier een bijzondere dag kon bezorgen!

 

IMG_2933 watermerk 1200

Tijdens de show Avontureneiland & het magische amulet in Dolfinarium Harderwijk. Foto: VTL Photography

 

 

De verbouwing

In anderhalf jaar tijd is het oude zeeleeuwen theater flink veranderd. De verblijven achter de schermen zijn vernieuwd en er werd een compleet nieuw decor gebouwd. Daarnaast kreeg het hele zeeleeuwen theater een overkapping. Voorheen stond het decor en het podium in de open lucht, alleen de tribune was overdekt. Het decor ziet er erg mooi en vrolijk uit. De grote muurschildering is prachtig en springt er goed uit, het geeft echt een eilandsfeertje.

 

Het vernieuwde Zeeleeuwen Theater en decor in Dolfinarium Harderwijk. Foto’s: VTL Photography

De première

 

Na de verbouwing en velen uren oefenen was voor de trainers en zeeleeuwen dan eindelijk het moment daar, de première waar ze zo lang naar toe hadden gewerkt. Rond kwart over 9 in de ochtend gingen de deuren van het Dolfinarium open en mochten alle genodigden meteen door lopen naar het Zeeleeuwen Theater. Bij de ingang van het Zeeleeuwen Theater lag de rode loper al uitnodigend te wachten. De genodigden van Stichting Het Vergeten Kind werden als echte VIP gasten onthaald. De première van de nieuwe show startte nog voor het park open ging voor alle andere bezoekers. Bij een première hoort natuurlijk ook een officiële opening. Een van de zeeleeuwen had de eer om het zeeleeuwen theater te openen.

 

 Officiële opening van het vernieuwde Zeeleeuwen Theater in Dolfinarium Harderwijk. Foto’s: VTL Photography.

 

Nadat de zeeleeuw het zeeleeuwen theater officieel had geopend begon onder luid applaus de nieuwe show; Avontureneiland & het magische amulet. De show gaat over scheepsleerling Robin, hij spoelt aan op een mysterieus eiland. Samen met eilandbewoner Marijn en de zeeleeuwen gaat hij opzoek naar een schat, het magische amulet. De amulet zou Robin misschien wel kunnen helpen om weer thuis te komen. Maar meer dan dit verklappen we natuurlijk niet 😉 De show is erg leuk en grappig echt een show voor de hele familie! Wil je weten hoe het verhaal afloopt? Vanaf nu is de nieuwe show elke dag te zien in het Dolfinarium. Kijk voor meer informatie en tickets op de website van het Dolfinarium.

 

Fragment uit de show: 

Video: VTL Photography Angela van ’t Land. Gebruik de beelden niet zonder toestemming!

Foto’s Avontureneiland & het magische amulet

Foto’s: VTL Photography. Gebruik de foto’s niet zonder toestemming.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: