Paasuitjes

Het is Pasen! Naast de heerlijke Paasbrunch is er in Nederland weer genoeg te doen. Wil je er lekker op uit maar weet je nog niet waar naar toe? Lees dan deze blog eens door, een aantal dieren uitjes die je niet mag missen zet ik voor je op een rij. Misschien zit er wel iets leuks tussen. Ga lekker genieten in het splinter nieuwe dierenpark; WILDLANDS in Emmen of geniet van de ijsbeertweeling in Dierenrijk. Of versier paaseieren voor de apen in ZooParc Overloon en wie weet win je wel een abonnement. Lang niet alle dierenparken staan in deze blog, zit jou favoriete dierentuin er niet tussen? Neem dan een kijkje op de website van de dierenparken om te zien of ze nog iets leuks organiseren dit weekend. Fijne Paasdagen! En geniet van je weekend.

 

Eieren versieren in ZooParc Overloon

baardaap Zoopark Overloon

Tijdens de paasdagen kunnen kinderen op eerste en tweede paasdag een mooi beschilderd of versierd hardgekookt ei inleveren bij de receptie. Bij inlevering van de versierde eieren kunnen de kinderen/ouders hun contactgegevens achterlaten op een invulformulier. De mooie versierde eieren vormen tijdens de paasdagen een smakelijke maaltijd voor onder meer de doodshoofdaapjes, baardapen en vari’s. Het mooiste ei wordt beloond met een jaarkaart voor het hele gezin. De winnaar wordt na Pasen op de hoogte gebracht.

 

Goude eieren in AquaZoo Friesland

Aquazoo Friesland Zeeleeuwen

Wie met Pasen ook in de dierentuin naar eieren wil speuren, is op eerste en tweede paasdag van harte welkom in AquaZoo Friesland. Iedere dag worden er in het park namelijk drie gouden eieren verstopt in het park. De gelukkige vinders mogen zich bij de receptie melden en ontvangen als beloning een jaarkaart voor één persoon.

Op beide paasdagen kunnen kinderen deelnemen aan een speciale speurtocht. In het park zijn eieren verstopt met daarop letters. Na wat gepuzzel vormen die letters een woord. Wie de juiste oplossing inlevert bij de receptie ontvangt een leuke verrassing.

 

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

KVDV-Opening Wildlands

Nederland, Emmen, 18-03-’16; Koning Willem-Alexander opent het nieuwe Wildlands Adventure Zoo Emmen. Foto: Kees van de Veen

Afgelopen vrijdag 25 maart werd een een splinter nieuw dierenpark geopend; WILDLANDS Adventure Zoo. WILDLANDS is een heel nieuw themapark met dieren dat drie werelden omvat: Jungola, een tropisch oerwoud, Serenga, een hete savanne en Nortica, een ijzig poolgebied. De werelden zijn zo natuurgetrouw mogelijk nagebouwd. Het nieuwe park wil zijn gasten in het leefgebied van de dieren spannende avonturen laten beleven. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gauw een kijkje op de website van WILDLANDS.

 

Kom dit paasweekend naar het Dolfinarium!

Dolfinarium Harderwijk

Op eerste en tweede paasdag (27 & 28 maart) gaat Wally de Walrus gouden eieren verstoppen op het Dolfinarium. Wanneer jij een gouden ei vindt win je een fotomoment met een dolfijn! Ook kun je voordelig tickets bestellen via de website. Koop nu 3 familie & vriendentickets voor € 27,50 p.p. en ontvang 1 ticket gratis! Kom je met 8 personen? Dan ontvang je dus 2 gratis tickets.

Kijk voor meer informatie over de gouden eieren en de tickets op de website van Dolfinarium.

 

 Geniet tijdens het Paasweekend van de ijsbeertjes!

IJsbeertjes Nick en Simon Dierenrijk

Zoals je misschien al hebt gelezen is ijsbeer Frimas eind november bevallen van een tweeling, Nick & Simon. De kleintjes zijn samen met hun moeder te bewonderen in Dierenrijk. Wat is er nou leuker dan te genieten van twee ondeugende ijsbeertjes tijdens het Paasweekend. Zijn ze niet schattig? VTL Photography was aanwezig bij het Kraamfeest van de tweeling, lees er meer over in de blog: Kraamfeest in Dierenrijk.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: