Kerstsfeer in de dierenparken

Helaas zijn de kerstdagen al weer voorbij. Maar niet getreurd! In verschillende dierentuinen kun je nog genieten van de kerstsfeer! In DierenPark Amersfoort kun je nog tot en met morgen genieten van de Warme Winteravonden. In Burgers’Zoo kun je tot 3 januari nog genieten van Pasar Malam. In Dolfinarium en Ouwehands Dierenpark kun je genieten van winterse sferen. En in Safaripark Beekse Bergen kun je nog tot 17 januari genieten van Africa by Night. Wil je meer informatie? Lees dan gauw verder!

 

DierenPark Amersfoort

Tijdens de kerstvakantie zorgt het dierenpark voor een sfeervol dagje uit. Er zijn grote kerstbomen geplaatst en bezoekers kunnen genieten van warme chocolademelk en glühwein en marshmallows roosteren bij het vuur. Voor kinderen zijn er speciale speurtochten georganiseerd, er is livemuziek en je kunt een ritje maken in de Winterkoets. Van zondag 27 t/m woensdag 30 december is de dierentuin ’s avonds tot 20.00 uur open tijdens de Warme Winteravonden.

 

Burger’s Zoo Pasar Malam

Pasar Malam (2)

Net als voorgaande jaren kun je ook dit jaar weer genieten van de Pasar Malam. Vorig jaar was VTL Photography bij de opening van de Tropische kerstmarkt in Burger’s Zoo.

De Pasar Malam is nog tot 3 januari te bezoeken. Wil je meer weten over de Pasar Malam? Neem dan een kijkje op de website van Burger’s Zoo. {Foto: VTL Photography}

 

Winteropenstelling Dolfinarium Harderwijk

Dolfijnen, Dolfinarium Harderwijk

Het Dolfinarium is van zaterdag 19 december t/m 3 januari 2016 versierd met kerstbomen, sfeervolle kerstlichtjes en warme kampvuren. Koop online je ticket voor slechts € 17,50 p.p. en krijg gratis een warme chocolademelk. Het park is tijdens de winteropenstelling van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Neem voor meer informatie een kijkje op de website. Morgen bezoekt VTL Photography het Dolfinarium, houdt de website en Facebookpagina in de gaten voor alle foto’s! {Foto: VTL Photography}

 

Ouwehands Winterland

Ook in Ouwehands Dierenpark kun je t/m 3 januari 2016 genieten van winterpret. Knusse kampvuren, gezellige kraampjes en lekkernijen en de kerstbomen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Voor meer informatie over Ouwehands Winterland kun je een kijkje nemen op de website van Ouwehands Dierenpark.

 

Africa by Light

Van 4 december 2015 t/m 17 januari 2016 kunnen bezoekers van Safaripark Beekse Bergen genieten van ‘Africa by Light’! Een uniek winterevenement met tientallen lichtopjecten, afwisselend met een Afrikaans entertainment. Er is een speciale website beschikbaar waar je meer informatie kunt vinden en tickets kunt bestellen. Neem gauw een kijkje op: http://www.africabylight.nl/

 

Dierenrijk

Vandaag en morgen van 13.30 tot 16.30 uur is er nog Open Piste bij Kerst Circus Dierenrijk. Circus Snor maakt het voor alle kinderen mogelijk om aan de slag te gaan met ballen, diabolo’s, kegels, ringen, koord en eenwielfietsen. Zo leren de jonge bezoekers leuke trucjes en voelen ze zich even een échte circusartiest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: