Dagje Dolfinarium

Vandaag geen blog over Dieren(tuin) Nieuws, maar een blog met foto’s van mijn bezoek aan Dolfinarium Harderwijk gisteren. Het Dolfinarium bestaat dit jaar 50 jaar en de hele maand mei staat in het teken van feest. In de weekenden zijn er extra activiteiten en kun je hele mooie prijzen winnen! Wil je de feestelijkheden mee maken, dan moet je wel snel zijn want aankomend weekend is je laatste kans!

Feest in Dolfinarium Harderwijk, want het park bestaat 50 jaar!

Als vaste bezoeker kon ik een bezoekje in de feestmaand van Dolfinarium natuurlijk niet over slaan. Dus ben ik gister gezellig met een vriendin naar Harderwijk gegaan om een dagje te genieten van het park en de dieren. Elk bezoek begin ik bij Onder Odiezee waar je de dolfijnen onder water kunt zien. Echt één van mijn favoriete plekken! Ik legde mijn plattegrond bij het raam om te kijken wat we allemaal konden doen. En ineens waren daar een aantal nieuwsgierige koppies die met mij mee keken op de plattegrond, alsof ze mij wilde vertellen wat we konden gaan doen. Hieronder een aantal foto’s van dit leuke moment. Natuurlijk heb ik ook nog andere foto’s gemaakt van de dolfijnen onder water, deze kun je terug vinden onder aan de blog. Hier kun je ook foto’s vinden van de Walrussen en de Aqua Bella show.

Feest in Dolfinarium

Dolfinarium bestaat 50 jaar

Zoals ik al een aantal keer eerder heb verteld in de blogs over Dieren(tuin) Nieuws en op Facebook, bestaat het Dolfinarium dit jaar 50 jaar. En dat wordt deze maand in de weekenden uitgebreid gevierd. Wanneer je binnen komt staat er een mooi podium waar ’s ochtends en ’s middags verschillende activiteiten zijn. Wie jarig is trakteert en het Dolfinarium pakt flink uit want op het podium kun je namelijk te gekke prijzen winnen! Bezoekers worden één voor één het podium op geroepen om een quizvraag te beantwoorden. Is de vraag goed beantwoord mag er aan het rad worden gedraaid. Er zijn hele leuke prijzen te winnen zoals een goodiebag, fotomoment met een dolfijn en verschillende te gekke hoofdprijzen. Er wordt ook feestelijke muziek gedraaid en er zijn ook optredens. En misschien kom je ook wel deze vrolijke kreeft tegen!

Dolfinarium viert feest

Walrus Olivia

Olivia Dolfinarium

Wanneer je het dolfinarium bezoekt moet je ook zeker even bij de walrussen gaan kijken naar de nieuwste bewoonster van het Dolfinarium, walrus Olivia. Wat een knappe dame is dat zeg! Meer foto’s van Olivia vind je onder aan de blog.

Jubileumaanbieding

De hele maand mei geldt een jubileumaanbieding. Bij elk tweede ticket krijg je 50% korting! Deze aanbieding is alleen online geldig! Helaas is de maand mei bijna voorbij, ga dus deze week nog naar het Dolfinarium. De feestelijke activiteiten zijn alleen nog op 30 en 31 mei.

Foto’s Dolfinarium

Alle foto’s zijn gemaakt door VTL Photography, gebruik de foto’s niet zonder toestemming. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: