Dieren(tuin) Nieuws

Het is alweer vrijdag, het weekend staat voor de deur. Mocht je nog niet weten wat je dit weekend zou kunnen doen en hou je wel van een feestje, dan heb ik nog wel wat leuke suggesties voor je. Morgen (16 mei 2015) is het groot feest in Dierenpark Emmen, het park bestaat 80 jaar en de eerste verjaardag van olifantje Radza wordt gevierd. Ook zijn er leuke activiteiten en live muziek. Waar ook een feestje wordt gehouden is in Dolfinarium Harderwijk! De hele mei maand is het feest omdat het park 50 jaar bestaat. Maar u kunt ook morgen naar DierenPark Amersfoort, daar kunt u olifanten beeldjes bemachtigen in ruil voor een donatie aan de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation. 

Dierenpark Emmen viert dubbel feest

Feest in DierenPark Emmen

Morgen is het groot feest in Dierenpark Emmen, want het dierenpark viert haar 80ste verjaardag en op dezelfde dag viert olifantje Radza zijn eerste verjaardag. Dat is dubbel feest! Bij verjaardagen hoort natuurlijk een feestje. Het park is versiert en er zijn extra activiteiten, live muziek en feestelijkheden voor jong en oud. Het belooft een echt verjaardagsfeestje te worden! {Foto: Dierenpark Emmen}

Hele maand mei feest in Dolfinarium Harderwijk

Feest in Dolfinarium Harderwijk, want het park bestaat 50 jaar!

De hele maand mei staat bij het Dolfinarium in het teken van feest. Er zijn verschillende optredens en je komt op het park ook andere vormen van entertainment tegen. En wie jarig is trakteert! Doe mee met leuke spelprogramma’s en wie weet win je wel een van de vele prijzen! Het Dolfinarium heeft nu ook een jubileumaanbieding, wanneer je het park in mei bezoekt krijg je bij elk tweede ticket 50% korting! Voor meer informatie kun je terecht op de website van Dolfinarium. {Foto: VTL Photography}

Nieuw huis gezocht voor honderden miniatuur-olifanten

Olifant DierenPark Amersfoort

Morgen stelt de grote olifantenliefhebster Linda van der Galiën (59) honderden olifantjes tentoon bij de olifanten in DierenPark Amersfoort. Zij verzamelde jarenlang beeldjes van olifanten, maar nu is het tijd om afscheid te nemen. De olifantjes kunnen tegen elk aannemelijk bod worden aangeschaft, de opbrengst gaat naar de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation. {Foto: VTL Photography}

Mevrouw van der Galiën is al jarenlang helemaal gek van olifanten. Zeer regelmatig brengt zij een bezoekje aan de dikhuiden in DierenPark Amersfoort. De liefde voor olifanten is zo groot, dat zij de dieren ook mee naar huis neemt. In het klein dan. Zo verzamelde zij honderden beeldjes afkomstig van over de hele wereld in allerlei varianten. Van der Galiën gaat verhuizen en in haar nieuwe appartement is geen plaats meer voor alle olifanten. Haar meest dierbare exemplaren houdt zij zelf, maar de overige miniaturen zet zij graag in voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation die zich inzet voor olifanten op Sri Lanka.

Zaterdag staat Linda van der Galiën daarom met een stand in het DierenPark en kan elke bezoeker één of meerdere miniaturen bemachtigen in ruil voor een donatie aan het goede doel. Marjo Hoedemaker is zelf ook aanwezig, omdat hij dit mooie initiatief graag steunt. Zijn stichting zet zich al jaren in voor de bescherming van de olifanten op Sri Lanka. Zo worden er oplossingen geboden om conflicten tussen mens en dier aan te pakken op een manier die zowel de dieren als de lokale bevolking helpt. Mevrouw Van der Galiën omarmt dit en is blij dat haar dierbare olifantenbeeldjes een mooie bestemming krijgen.

Uit met korting

Een dagje uit met korting? Via uitmetkorting.nl kun je heel veel verschillende leuke uitjes met korting vinden. Voor meer informatie en natuurlijk de aanbiedingen kun je een kijkje nemen op de website van Uitmetkorting.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: