Terugblik op 2014

Deze diashow vereist JavaScript.

Morgen is het al weer 31 december, de laatste dag van 2014. Er staat weer een heel nieuw jaar op ons te wachten. Dit vond ik een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Ik begon in maart van dit jaar met VTL Photography en heb al heel veel mooie dingen gezien en gedaan om over te schrijven. We begonnen met een bezoek aan de expositie van Titanic in Amsterdam EXPO, dat was heel bijzonder! En daarna volgde er meer. Ik heb een slideshow gemaakt met heel veel foto’s, deze ziet u hier boven. Er staan foto’s in van verschillende hoogtepunten dit jaar, bezoekjes aan leuke uitjes en mijn favoriete foto’s. Ik heb het afgelopen jaar zoveel foto’s gemaakt dat het erg lastig was om een selectie te maken maar het toch gelukt. Dit is de laatste blog voor 2014 maar in 2015 gaan we natuurlijk gewoon verder. Via deze weg wil ik iedereen bedanken die ons heeft gevolgd het afgelopen jaar, hopelijk zien we u weer terug in 2015. We wensen iedereen een hele fijne jaarwisseling en doe voorzichtig met vuurwerk!

VTL Photography

Angela van ’t Land

De beste wensen voor 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: