Winteropenstelling Dolfinarium Harderwijk

Kerst in Dolfinarium Harderwijk

Het Dolfinarium is van 20 december tot en met 4 januari in winterse sferen gehuld. Op 21 december bracht ik een bezoek aan het park. Bij binnen komst worden bezoekers verwelkomd door Wally de walrus. Het park is versiert met verlichting en er staan op veel plekken allemaal kerstbomen. Voor de kinderen is er zelfs een kinderboerderij. Er is een podium waar optredens plaats vinden en de shows mogen natuurlijk ook niet ontbreken. De walrussen, zeeleeuwen, dolfijnen en alle andere dieren zetten samen met hun trainers weer leuke shows neer.

Wanneer u een bezoek wilt brengen aan het Dolfinarium tijdens de winteropenstelling kunt u voordelig tickets bestellen op de website voor € 17,50 p.p. inclusief een gratis warme chocolademelk. Voor meer informatie over de winteropenstelling kunt u terecht op de website van Dolfinarium. Tijdens mijn bezoek aan het park heb ik natuurlijk weer een hoop foto’s gemaakt. Hieronder kunt u een aantal van deze foto’s bekijken. Op de Facebookpagina van VTL Photography komen nog meer foto’s voorbij.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: