Jaguars in Dierenpark Emmen

jaguar

Nog meer nieuws uit dierentuinland! Zwarte jaguar Mowgli heeft op 13 november voor het eerst kennis kunnen maken met zijn nieuwe buitenverblijf in Dierenpark Emmen. Voorzichtig verkende de mannetjesjaguar zijn nieuwe omgeving, keek en snuffelde overal en ontdekte meteen de impala’s op de naburige savanne. De eerste bezoekers in het park waren meteen onder de indruk van de prachtige jaguar. {Foto: Dierenpark Emmen}

 

Op vrijdag rijdag 7 november zijn twee jaguars aangekomen in Dierenpark Emmen. Beide grote katten zijn afkomstig uit de dierentuin van Edinburgh. In het kader van het Europees fokprogramma zijn de jaguars bestemd voor Artis. In Amsterdam wordt nog druk gebouwd aan een nieuw verblijf en daarom bood een tijdelijk verblijf in Emmen uitkomst. De twee jaguars krijgen in Emmen een plekje in de verblijven waar tot voor kort een vrouwtjestijger en een panter huisden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: