Extra avondopenstellingen voor LEGO®-tentoonstelling wegens run op tickets The Art of the Brick

The Art of the Brick Amsterdam EXPO VTL Photography

De tentoonstelling The Art of the Brick is nog 10 dagen te zien in Amsterdam EXPO, tot en met zondag 26 oktober. Met het einde in zicht is er een ware run ontstaan op tickets voor de tentoonstelling met de LEGO- kunstwerken. Dat heeft de expositieruimte doen besluiten om volgende week tijdens de herfstvakantie op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 oktober ook ’s avonds open te blijven. Amsterdam EXPO is dan onafgebroken geopend van 9:00 tot 21:00 uur. Tickets voor de extra avondopenstelling zijn nu verkrijgbaar via Amsterdam EXPO.

 

The Art of the Brick is sinds 28 mei te zien in Nederland. Ruim 100.000 bezoekers hebben zich sindsdien laten inspireren door de werken van de Amerikaanse LEGO- kunstenaar Nathan Sawaya.

Om rijen aan de kassa te omzeilen, raadt Amsterdam EXPO aan tickets aan te schaffen in de voorverkoop via www.amsterdamexpo.nl of telefonisch. Vanwege het tijdslotensysteem waarbij een maximaal aantal bezoekers per uur wordt toegelaten, blijft de expositie altijd goed toegankelijk.

 

The Art of the Brick

Deze unieke tentoonstelling werd door CNN uitgeroepen tot een van de top 10 exposities ter wereld die je gezien moet hebben. 75 kunstwerken, opgebouwd uit ruim 1 miljoen LEGO- steentjes zijn nog slechts tot en met 26 oktober te zien. VTL Photography bezocht deze mooie expositie, de blog en foto’s vindt u hier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: