Het is een meisje!

Babydolfijntje Dolfinarium Harderwijk

Het babydolfijntje dat donderdag in Dolfinarium Harderwijk werd geboren is een meisje! Het kleintje dat middels een hoofdbevalling ter wereld kwam, maakt het vooralsnog goed. Ze heeft gezoogd en maakt een alerte en stabiele indruk. Voor deze nieuwe bewoonster is het Dolfinarium op zoek naar een naam! {Foto: VTL Photography Angela van ’t Land} 

Het park roept mensen op om een geboorte kaartje voor de kleine te ontwerpen. De naam voor de dolfijn mag men zelf bedenken. Met het tonen van dit geboorte kaartje bij de entree, mogen mensen tot en met zondag 17 augustus het park bezoeken voor € 19,95 p.p. (i.p.v. € 28,50 p.p.). Het winnende ontwerp en leukste naam winnen een jaarabonnement voor het jubileumjaar 2015. Het Dolfinarium bestaat volgend jaar namelijk 50 jaar!

 

Afgelopen zaterdag zijn we naar Dolfinarium geweest om de babydolfijn te bewonderen. Hieronder ziet u een aantal foto’s van Mama Nalu met haar kleintje. De foto’s zijn gemaakt door VTL Photography Angela van ’t Land. Gebruik de foto’s niet zonder toestemming bij voorbaat dank!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: