Tentoonstelling The Art of the Brick wegens succes verlengd

Nathan Sawaya The Art of the Brick Amsterdam EXPO

 

De tentoonstelling The Art of the Brick is wegens groot succes zes weken langer te zien in Amsterdam EXPO, tot en met 26 oktober. Vorige week werd de 50.000e bezoeker verwelkomd binnen twee maanden tijd.

 

Peter Tabernal, CEO van Amsterdam EXPO is verheugd de tentoonstelling langer te kunnen tonen: ‘Het is niet voor niks dat CNN deze tentoonstelling heeft uitgeroepen tot één van de top 10 exposities ter wereld die je gezien móet hebben. The Art of the Brick inspireert en betovert jong en oud, dag in, dag uit.’  {foto: Angela van ’t Land VTL Photography}

 

Over The Art of the Brick
The Art of the Brick toont 75 kunstwerken, opgebouwd uit ruim 1 miljoen LEGO-steentjes. Van levensgrote menselijke figuren tot reproducties van bekende schilderijen en klassieke sculpturen, zoals Het Meisje met de Parel van Vermeer, Sterrennacht van Van Gogh en de Venus van Milo. De tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya heeft wereldwijd al miljoenen bezoekers betoverd in steden als New York, Los Angeles, Melbourne en Shanghai. VTL Photography was bij de persopening u leest hier alles over in een uitgebreide blog over The Art of the Brick.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: