Jarigen gratis naar Safaripark Beekse Bergen

Dit jaar bestaat Speelland Beekse Bergen 50 jaar! Om dit jubileumjaar te vieren worden er naast speel- en waterpret leuke zomeractiviteiten georganiseerd. Zo kunt u zich meten met de Big Five, de vijf populairste dieren uit Afrika. Bent u net zo snel als een leeuw of kunt u net zo goed klimmen als een luipaard? Iedere bezoeker kan zich meten met de populairste Afrikaanse dieren. Ook is er elke zondag een optreden. In de blog over Leuke uitjes deze zomer kunt u zien welke optredens er zijn.

Om het 50-jarig jubileum van Speelland extra luister bij te zetten, krijgen alle jarigen in de maanden augustus en september gratis toegang op hun geboortedag! Bij zowel Speelland als Safaripark Beekse Bergen: dat is nog eens trakteren! Om als jarige gratis Speelland of Safaripark Beekse Bergen binnen te mogen, hoeft u niet veel te doen. Er zijn slechts drie voorwaarden: laat uw legitimatiebewijs zien om te bewijzen dat u of uw kind die dag echt jarig bent, neem minimaal één betalende bezoeker mee en zing aan de kassa samen het lied ‘Er is er een jarig hoera hoera’ of ‘Lang zal ze leven’ voor u zelf én het jarige Speelland Beekse Bergen. Als tegenprestatie ontvangen jarige kinderen dan ook nog een leuke verjaardags-cap.

Voor meer informatie over het 50-jarig jubileum en andere praktische zaken kunt u terecht op de website van Safaripark Beekse Bergen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: