Caribische Zomeravonden in Dolfinarium Harderwijk

Deze zomer is er een hoop de beleven in Dolfinarium Harderwijk! Zo zijn er Caribische zomeravonden en is er een wedstrijd ‘ik word dolfijnentrainer’ en een Caribische barbecue.

Caribische zomeravonden
Tijdens deze speciale avonden wordt het Dolfinarium omgetoverd tot een Caribisch eiland. Wuivende palmen, swingende muziek, kampvuren en veel extra zomerse activiteiten. U kunt zelfs een aantal uur extra genieten van het park want dolfinarium is tijdens deze avonden zelfs geopend tot 21:00!!

Wedstrijd ‘Ik word dolfijnentrainer’
Heeft u ook een droom om dolfijnentrain(st)er te worden en weten of dit echt iets voor u is? Doe dan mee met de wedstrijd ‘ik word dolfijnentrainer’ Iedereen mag mee doen, doe mee en wie weet! voor meer informatie over de wedstrijd kunt u op de volgende link klikken: http://www.dolfinarium.nl/nl/ik-word-dolfijnentrainer

Caribische barbecue
Ook kunt u tijdens de Caribische zomeravonden genieten van een barbecue. Met de voeten in het zand genieten van live muziek en lekker eten. Volwassenen betalen slechts € 12,50 p.p. en kinderen € 7,50 p.p..De Caribische zomeravonden en de wedstrijd ´Ik word dolfijnentrainer´ zijn op 25 & 26 juli en 1, 2, 8 & 9 augustus 2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: