Geslacht Amersfoortse tijgerwelpjes bekend

 

Welpjes DierenPark Amersfoort

 

Vorige week werd bekend dat de drie kleine tijgerwelpjes twee katertjes en een poesje zijn. De kleintjes zijn onderzocht door de dierenarts van het Amersfoortse dierenpark en het geslacht bleek duidelijk zichtbaar.

 

De kleintjes zijn alle drie gezond! Tijdens de check zijn de welpjes gewogen en ze komen een kilo per week aan, ze groeien als kool! Ook hun ogen gaan steeds verder open. Het park roept iedereen op om leuke namen te verzinnen en via actie@dierenparkamersfoort.nl of via de Facebookpagina van DierenPark Amersfoort in te sturen. De verzorgers zullen uit alle inzendingen drie namen uitzoeken voor de welpjes. De hoofdverzorger hoopt op Russische namen aangezien het om Siberische tijgers gaat. {Foto: DierenPark Amersfoort}

Zondag 13 juli bezochten we DierenPark Amersfoort en hebben de drie welpjes gezien via de Welpcam. Er hangt een scherm bij het verblijf van de Siberische tijgers waar bezoekers de drie kleintjes en moeder Angara kunnen bewonderen. Ook kunt u de welpjes bewonderen op internet via de Welpcam DierenPark Amersfoort. Over ongeveer vijf weken zullen de welpjes voor het eerst naar buiten gaan!

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: