Foto Winnen

 

Omdat VTL Photography nu over de 100 likes is gegaan op facebook wil ik iedereen bedanken en een van deze foto’s gaan verloten. Welke het wordt mogen jullie zelf bepalen. Hoe werkt het? Like de foto die je het mooist vind op Facebook. Over 4 dagen zal ik de foto bekend maken met de meeste likes. De foto met de meeste likes zal daarna opnieuw geplaatst worden. Wanneer je kans wilt maken om die foto te winnen moet je de pagina geliked hebben en de foto. Daarna zal ik 2 willekeurige winnaars bekend maken die de winnende foto via de mail ontvangen.

want to thank everyone because VTL Photography now has 100 likes on Facebook. And we will be giving one of these pictures away as a price. You can decide wich photo you would like. How does it work? Like the picture you like best on Facebook. In 4 days I will publish the picture with the most likes. The photo with the most likes will then be placed again. If you want the opportunity to win that photo you have liked the Facebook page and the picture. Then I will announce 2 random winners who get the winning photo received through the mail.

Foto Winnen Foto Winnen2 Foto Winnen3 Foto Winnen4 Foto Winnen5

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: