Los Gigantes Tenerife

Leuke uitjes in Tenerife

VTL Photography bestaat nu bijna 4 maanden, en we hebben al verschillende leuke uitjes in Nederland besproken. Nu gingen we van 25 juni tot en met 5 juli op vakantie naar het eiland Tenerife. En ik dacht waarom gaan we geen blogs schrijven over leuke uitjes in verre vakantielanden?
Toen ben ik gaan nadenken over welke leuke uitjes in Tenerife ik zou willen gaan schrijven. Loro parque kwam als eerste in mij op omdat ik daar al jaren graag heen wilde en deze ook bovenaan ons lijstje stond. Ook geen onbelangrijke reden dat ik heel graag naar Loro Parque wilde is orka Morgan. Er is veel te doen geweest om deze prachtige orka. En ook kwamen er veel berichten naar buiten dat het slecht met haar zou gaan. Ik wilde met eigen ogen zien hoe het nu echt met haar gaat. In een aparte blog over Morgan zal ik u vertellen hoe het nu met haar gaat en kunt u foto’s zien van Morgan. Daarnaast wilde we ook graag naar Siampark wat onderdeel is van Loro parque. En ik wilde ook graag naar Aqualand vanwege de dolfijnen. We hebben toen een aantal parken/leuke uitjes gemaild van ons lijstje of we een blog mochten schrijven en we werden overal met open armen ontvangen!

De komende tijd zullen veel foto’s en blogs voorbij komen over Loro Parque, Siam Park, Jungle Park, Aqualand en Submarine safari. En een bijzondere plek die niet mag ontbreken is Pico del Teide. We zijn ook de zee op geweest om dolfijnen en walvissen te zien, hier hebben we veel foto’s kunnen maken, deze zullen ook zeker voorbij gaan komen in een blog. We hebben een geweldige tijd gehad op Tenerife en we willen Loro Parque, Siampark, Aqualand, Jungle Park en Submarine safari bedanken voor hun tijd en gastvrijheid. We hebben een geweldige vakantie gehad en ben echt verliefd geworden op Tenerife!

Aan alle lezers, veel kijk en leesplezier de komende weken!!

Pilot Whale Los Gigantes Tenerife VTL Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: