Titanic: The Artifact Exhibition in Amsterdam Expo heeft ruim 130.000 bezoekers geraakt

Titanic Expositie Amsterdam Expo

Helaas was het gisteren de laatste dag voor de tentoonstelling Titanic: The Artifact Exhibition in Amsterdam EXPO. Ruim 130.000 bezoekers hebben de afgelopen 5 maanden door deze prachtige expositie rond gelopen en werden geraakt door de persoonlijke en aangrijpende verhalen van passagiers en bemanningsleden van het beroemde schip.

Dat de Titanic nog altijd omgeven is met een zweem van romantiek, bleek uit het feit dat elf bezoekers in de tentoonstellingsruimte op de knieën gingen om hun partner ten huwelijk te vragen.

Titanic Expositie Amsterdam Expo

Amsterdam EXPO kan terug kijken op een mooie periode! Ruim 130.000 bezoekers in 5 maanden. De familiedagen die goed werden bezocht, waar familieleden verkleed in ‘titanic-style’ voor de beroemde Grand staircase op de foto konden. En tientallen deelnemers die zich hadden aangemeld voor de zoektocht naar de Grootste Kleine Titanic Fan verkiezing. Hiermee kunnen we constateren dat de scheepsramp nu 102 jaar geleden nog steeds veel mensen aanspreekt. In maart heb ik een blog geschreven over mijn bezoek aan de expositie, deze kunt u vinden via onderstaande link.

https://vtlphotography.com/2014/03/15/indrukwekkende-expositie-titanic-the-artifact-exhibition/

 

Amsterdam EXPO opent op donderdag 29 mei haar deuren voor een geheel nieuwe expositie, The Art of the Brick. Deze tentoonstelling bestaat uit 75 levensgrote kunstwerken opgebouwd uit ruim 1 miljoen LEGO-stenen. Over een aantal weken bezoek ik de nieuwe expositie houdt de blog en Facebook in de gaten voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: