Girafje geboren in Safaripark Beekse Bergen

 

Girafje geboren in Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen is op 23 april dit schattige girafje geboren. Het is een mannetje en hij heeft de naam Sam gekregen. Sam is het eerste jong voor moeder Joto. Omdat dit het eerste jong is voor de moeder en ervaring ontbreekt, is het altijd spannend of het girafje de eerste dagen goed doorkomt. Sam weegt ongeveer 50 kg en dat is een gezond gewicht voor een jonge giraf. Bezoekers kunnen Sam dit weekend al in het nieuwe binnenverblijf gaan bewonderen.

 

 

Animal Event: ‘als je van dieren houdt’

Op 2,3 en 4 mei vindt er op Events Center Beekse Bergen te Hilvarenbeek een Animal Event plaats. Tijdens Nederlands grootste dierenevenement ‘Animal Event’ kom je alles te weten over de meest uiteenlopende dieren. Zowel over huisdieren als over wild life, want bezoekers van Animal Event kunnen een ticket voor € 5,- in de voorverkoop of aan de kassa kopen om met de bussafari het jonge girafje te spotten. Een ranger van het safaripark vertelt onder andere over deze Afrikaanse diersoort. Safaripark Beekse Bergen participeert met de Rotschild giraffes in het Europees management programma (EEP) om de giraffenpopulatie in dierentuinen gezond te houden.  De bus vertrekt vanaf 12.00 uur iedere 45 minuten. Kijk voor meer informatie op www.animal-event.nl.

Voor meer informatie over Safaripark Beekse Bergen kunt u naar de site van het Safaripark.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: