De Apenheul is leukste dierenpark van Nederland!

Uitreiking Leukse Uitje van Nederland

Op maandag 14 april was het weer zo ver, de ANWB maakte op deze dag bekend welke uitjes de leukste van Nederland zijn. De ANWB organiseerde deze verkiezing voor de vierde keer. De afgelopen periode konden alle ANWB-leden stemmen op heel veel leuke uitjes, zowel landelijk als per provincie. De Efteling is volgens de ANWB-leden het Leukste Uitje van Nederland. De Apenheul eindigde als enige dierenpark in de top 3.  Apenheul is in de verkiezingen al drie jaar op rij in de top 3 geëindigd; eenmaal in de categorie Leukste Uitje van de provincie Gelderland en nu voor het tweede achtereenvolgende jaar in de hoofdcategorie Leukste Uitje van Nederland.
De titel is een mooie start van het nieuwe seizoen voor de Apenheul, Gefeliciteerd! (Foto: Writing Berries)

 

Wilt u meer weten over de andere winnaars? Writing berries was er bij en vertelt u in een leuke blog meer over de uitreiking van de prijzen. Ook kunt u een aantal foto’s bekijken van deze middag op de Facebook Pagina van Writing Berries.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: