Dierentuin Nieuws

 

DierenPark Amersfoort presenteert een origineel vaderdagkado; slapen tussen dino’s in DionoPark Amersfoort.

In het park kunnen vaders en kinderen het weekend van vaderdag een tentje opzetten tussen de dino’s in DinoPark. Vadernacht vindt plaats van vrijdag 13 juni op zaterdag 14 juni en van zaterdag 14 juni op zondag 15 juni. Het is de derde keer dat het Amersfoortse park Vadernacht organiseert. De afgelopen twee jaar was de belangstelling enorm. De tentplekken waren in een half uur uitverkocht! Daarom heeft DierenPark Amersfoort er voor gekozen om een extra nacht te organiseren. Per nacht zijn er 75 tentplekken voor de vaders en kinderen beschikbaar, dus gezinnen moeten er op tijd bij zijn. De verkoop van de vadernachttickets gaan woensdag 16 april om 11.00 uur van start op de nieuwe DinoPark website die ook op hetzelfde moment wordt gelanceerd. De moeders hoeven overigens hun familie niet lang te missen, want zij kunnen de volgende morgen aanschuiven bij het ontbijt in het park. Meer informatie hierover vindt u op de website van DierenPark Amersfoort.

 

DierenPark Amersfoort serveert op Pasen het grootse ei ter wereld.

Niet alleen met vaderdag organiseert DierenPark Amersfoort iets unieks, ook met Pasen weten zij de bezoekers weer op een bijzondere manier te vermaken. Met Pasen viert het DierenPark het voorjaar en al het nieuwe leven. De bezoekers van de Paasbrunch krijgen eerst een bijzondere rondleiding met een gids door het park. Met deze rondleiding kom je langs dieren die,…uit een ei kruipen! Bijvoorbeeld de groenwangamazone of de flamingo’s. Na deze rondleiding is het tijd voor een heerlijke Paasbrunch. Hier mag een eitje natuurlijk niet ontbreken, maar de bezoekers van de paasbrunch krijgen wel een heel bijzonder paasei voorgeschoteld. De chef-kok van het park laat zijn gasten het grootste ei ter wereld proeven; een struisvogelei.

Tijdens de paasbrunch mogen kinderen paaseieren schilderen voor stokstaartjes, chimpansees en vosmangoesten. Alle mooie beschilderde eieren worden door de dierenverzorger bij de dieren gebracht, zo is het voor iedereen een vrolijk Pasen. Tickets voor de Paasbrunch kunt u voor 20 april of 21 april u reserveren via de site van DierenPark Amersfoort. Let wel op, u heeft nog tot donderdag 17 april om een plekje voor de paasbrunch te reserveren.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: