De Walrussen zijn weer terug in de Walrussenwal.

 

Zoals ik vertelde in de Blog Dagje Dolfinarium, zijn de Walrussen weer terug in hun vernieuwde Walrussenwal.

Walrussenwal Dolfinarium Harderwijk

Deze winter werd het verblijf van deze prachtige dieren grondig vernieuwd: er is een innovatieve verrijkingswand gebouwd, er zijn waterstralen geplaatst waar de walrussen mee kunnen spelen en er zijn handige aanpassingen voor de verzorgers gedaan. Ook zijn er nieuwe ramen geplaatst. Tijdens deze verbouwing van het verblijf, verbleven de walrussen tijdelijk op hun oude stek in het park, wat tegenwoordig de Bruinvisbaai is. De bruinvissen konden natuurlijk niet in de Bruinvisbaai blijven, daarom hebben ze de verbouwingsperiode achter het DolfijnDomijn doorgebracht.
Doordat de bruinvissen achter het DolfijnDomijn zaten en de walrussen weer naar hun verblijf terug konden, kon ook de Bruinvisbaai worden opgeknapt. Na deze opknapbeurt konden ook de bruinvissen weer terug naar hun vertrouwde plek.

Walrussenwal Onder Odiezee Dolfinarium Harderwijk

Wilt u meer weten of misschien wel het verbouwde Walrussenwal gaan bekijken, dan kunt u terecht op de website van Dolfinarium Harderwijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: