Over VTL Photography

 

Angela van 't Land

Eerst even voorstellen

Hallo, ik ben Angela van ’t Land de fotograaf en blogger achter deze site. Ik ben 27 jaar en ben gestart met deze blog omdat ik het erg leuk vind om mijn interesses en passies met anderen te delen.

Waarom een blog starten?

Iedereen die mij kent weet dat ik erg blij wordt van leuke dagjes uit. Mensen zeggen wel eens “wat doe je toch veel leuke dingen” “waar haal je die ideeën vandaan?” Om deze reden ben ik met mijn blog gestart om mensen te laten zien hoeveel leuke uitjes wij hier in Nederland en omgeving wel niet hebben. En hopelijk geef ik mensen hiermee ideeën om zelf een leuk dagje uit te plannen.

Wat kunt u allemaal verwachten

Ongeveer 5 jaar geleden ben ik begonnen met fotograferen in het Dolfinarium, ik wilde zelf mooie foto’s maken van de dolfijnen. Ik heb toen een spiegelreflex camera gekocht en ben gewoon begonnen met foto’s maken en heb zelf een hoop geleerd over fotografie. Hier zal ik gaande weg het een en ander over gaan vertellen in mijn blogs. Naast het Dolfinarium bezoek ik ook heel veel andere dierentuinen en vind het heerlijk om te genieten van de mooie parken en om al die prachtige dieren vast te leggen met mijn camera. Veel van de dierentuinen die ik jaarlijks bezoek zullen voorbij gaan komen in mijn blog, ook deel ik het laatste nieuws van een verschillende dierentuinen in de blogs Dierentuin Nieuws. Buiten de dierenparken bezoek ik ook exposities, musea en pretparken een aantal van deze uitstapjes zullen ook aan bod gaan komen. En natuurlijk zal ik ook veel foto’s delen die ik zelf gemaakt heb.

Behalve op mijn blog ben ik ook actief op: Facebook  Instagram  en Twitter neem gerust eens een kijkje.

Ik hoop u gauw weer terug te zien op mijn blog, veel lees plezier !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: